$type=grid$meta=0$readmore=0$snippet=0$count=4$show=home

Nieuw assortiment, geschenk tip!

 Vanaf heden verwelkomen  wij handgemaakte kaarsen en geurstokken.

Het perfecte geschenk voor te geven of om te krijgen. Wist je dat we ook cadeau verpakken en persoonlijk leveren?

Ontdek onze geuren

Een kaars kan er mooi uitzien en perfect passen bij je interieur maar het belangrijkste bij een geurkaars blijft toch de geur. Wij selecteren onze geuren zorgvuldig en zijn altijd op zoek naar nieuwe toevoegingen. Naast dat het heerlijk moet ruiken vinden wij het ook belangrijk dat het een eerlijk product is. Hierdoor maken wij uitsluitend gebruik van 100% natuurlijke geuren

Een geur is uiteraard heel erg persoonlijk en kan zeer uitgesproken zijn. We begrijpen dat niet iedere geur voor iedereen geschikt is. Daarom hebben we een brede selectie samengesteld en hopen we dat er voor iedereen wat tussen zit. Hieronder hebben we geprobeerd een goede omschrijving te geven van onze geuren. Enjoy!

Tobacco & Vanilla:
De mix van tobacco & vanilla maakt dit een heerlijke klassieke geur. Deze geur bevat onder andere tonkabonen, vanille, cacao en heeft tonen van gedroogd fruit en hout. Het is een geur met een mannelijk karakter maar wil niet zeggen dat vrouwen er niets van willen hebben. 

White Tea & Fig:
De nummer 1 geur voor in huis. Door de kalmerende tonen van de witte thee en de zoete tinten van de vijg wordt een heerlijke geur gecreëerd. Dit maakt het een allemansvriend die in ieder huishouden past. 

Orchid & Amber:
Wie regelmatig een bloemist binnenstapt zal de geur van orchidee direct herkennen. Voeg daar een houtachtige sensuele geur aan toe en je krijgt een heerlijke combinatie van het florale van de orchidee met bosachtige tinten van de amber. Ook deze geur past in ieder huis. Vergelijk dit met een vers bosje bloemen wat niet na 1 a 2 weken vergaat.

Magnolia & Honeysuckle:
Op het eerste oog een zeer complexe geur vanwege de complexe naam. Maar vergis je niet, deze geur is zeer exotisch vanwege de warme tonen van de kamperfoelie(honeysuckle) en de pure extracten uit de magnolia plant. Met name de magnolia extracten zorgen voor een frisse geur. De combinatie zorgt er voor heerlijke vakantie geur in huis. Ogen dicht, kaars aan en je waant je zelf in de Italiaanse Rivièra.

Coco & Vanilla:
Alles behalve een allemansvriend maar daardoor niet minder populair. Ben je op zoek naar een zeer uitgesproken geur en houd je van tonen van kokos en zoete vanille? Dan ben je met deze geur aan het juiste adres. De combinatie van deze 2 geuren zorgt er voor dat aan de ene zijde de kokos niet te overheersend is en aan de andere zijde de vanille niet te zoet. Zeker het proberen waard!

Sage & Sea Salt:
Een lastige geur om te omschrijven maar een heerlijke geur om te ruiken. Zet deze geur op je badrand en je hebt het idee dat je ergens aan de kust bent. Niet zomaar een zoute lucht waar je door geraakt wordt maar juist de tonen van salie maken het een kruidige combinatie. De opwekkende tonen van mineralen in combinatie met de kruidige, aardse tinten van de salie maken deze geur onweerstaanbaar.

Bergamot & Sandalwood:
Deze geur herken je direct aan de tonen van sinaasappel en een houtig en aangenaam aroma. De combinatie van Bergamot & Sandalwood is een rustgevende en elegante geur en een topper van dit moment.

Tobacco & Oak:
En warme maar ook hele frisse geur. Voor veel mannen is dit een favoriete geur, maar daarom ook extra favoriet onder de vrouwen. Een warme, houtachtig akkoord van sterke, rokerige tabak en stoffige eik, verder versterkt door leer, kruiden en muskus




Hopelijk heb jij jezelf kunnen vinden in 1 of meerdere van onze geuren en kun je ze over een paar dagen zelf ruiken. 

Prijzen 
15h kaars 12.00 euro
25h kaars 16.00 euro
50h kaars 29.0 euro
70h kaars 44.00 euro    

geurstokken 37.50 euro
roomspray 24.50 euro


cadeau verpakking ( vergeet dit zeker niet te melden bij je bestelling) Dit zijn richtprijzen en kunnen verschillen van moment tot moment.

Dit is in een mooie stevige herbruikbare doos met deksel + zakje met leuke strik.
Graag ook een persoonlijke boodschap erbij, wij schrijven deze ook voor u. 

Kan je echt niet kiezen uit bovenstaande geuren en wil je ze allemaal bestellen? Koop dan hier de mini giftbox of de xl giftbox.

Je kan ook altijd een cadeaubon voorzien met bedrag, behandeling of geschenkset naar keuze. Leuk ingepakt, voor jong of oud. Laat je geliefde heerlijk genieten van een ontspannende massage of gelaatsverzorging. Liever een medische voetverzorging of oorkaarsentherapie? Bij ons ben je aan het juiste adres.  

" Zacht voor lichaam en geest"






$type=two$cate=0$count=10$p=1$meta=0$show=/p/producten.html

$type=one$c=5$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/coaching.html

$type=blogging$c=10$au=0$cm=0$rm=1$p=1$show=/p/nieuws.html

$type=one$c=5$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/pedicure.html

$type=one$c=5$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/behandelingen.html

$type=three$c=18$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/massage.html

$show=/p/nieuws.html

In de kijker$type=slider$snippet=hide$cate=0$m=0$show=home

In de kijker$type=sticky$cate=0$count=4$date=0$cm=0$show=/p/over-mij.html

In de kijker$type=sticky$cate=0$count=4$date=0$cm=0$show=/p/producten.html

In de kijker$type=sticky$cate=0$count=4$date=0$cm=0$show=/p/behandelingen.html

In de kijker$type=sticky$cate=0$count=4$date=0$cm=0$show=/p/coaching.html

In de kijker$type=sticky$cate=0$count=4$date=0$cm=0$show=post

Naam

behandeling,2,coaching,3,in de kijker,27,massage,8,nieuws,35,pedicure,1,producten,5,
ltr
item
Energetisch Massage Therapeut Yasmin: Nieuw assortiment, geschenk tip!
Nieuw assortiment, geschenk tip!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg54x1vEW1I8Em1MeoaWYtpfb_Jnt29_DnBHbtbIZxcmgb547Ci-vjy2O_uF5CvGKljNx5bv1YhHww16slNDfegG8TEqCC_9EWDgcRlVzc4RDp3w9_8Ys21mJbDNO1AkQ2QcJuXVT-XVHua/w400-h266/Afbeelding+van+Yasmin-5.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg54x1vEW1I8Em1MeoaWYtpfb_Jnt29_DnBHbtbIZxcmgb547Ci-vjy2O_uF5CvGKljNx5bv1YhHww16slNDfegG8TEqCC_9EWDgcRlVzc4RDp3w9_8Ys21mJbDNO1AkQ2QcJuXVT-XVHua/s72-w400-c-h266/Afbeelding+van+Yasmin-5.jpg
Energetisch Massage Therapeut Yasmin
https://www.enmatheya.be/2020/12/nieuw-assortiment-geschenk-tip.html
https://www.enmatheya.be/
http://www.enmatheya.be/
http://www.enmatheya.be/2020/12/nieuw-assortiment-geschenk-tip.html
true
307249632477541841
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel Delete Door Home BLZ BERICHTEN View All AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTNE Geen berichten gevonden Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli August September October November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopas 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg BELANGRIJK Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy